NIEUWS

Videoclip

YES YES YES !!Helaas moesten we de voorstelling dit jaar cancelen. Maar ondanks dat staan we alsnog  12 september in Theater de Stoep!Met ALLE leerlingen gaan we een videoclip opnemen. Ik had me geen betere locatie kunnen bedenken en ben daarom ook ontzettend blij dat we een alternatief hebben kunnen verzinnen. De komende weken gaan we tijdens de lessen hard oefenen om de choreografie voor de videoclip onder de knie te krijgen.Na de zomerstop finetunen en HUP! Op naar Theater de Stoep in Spijkenisse.LET THE COUNTDOWN BEGIN !

Lees meer »

YES! we mogen weer!

Yes Yes Yes!Vanaf maandag 11 mei gaan we weer van start met de dans-en sportlessen. De lessen zullen we buiten voortzetten. Dus hopelijk blijft het weer aangenaam. Alle leden hebben vandaag de infobrief, het lesrooster en protocol ontvangen via de mail en app. Op naar leuke STREETdance & bootcamp lessen. TOT GAUW !!!

Lees meer »

Youtube!

Zit niet stil en blijf lekker sporten en dansen! Dat kan met de video's op het YouTube kanaal van Lisa Lotte Dance and Events!

Lees meer »

COVID'19

Het treft ons allemaal, ook mijn dansschool. We zijn in een bizarre tijd beland. Het enige wat ik hoop is dat iedereen hier gezond uitkomt. Wat de toekomst zal brengen is 1 groot vraagteken. Ik ben ontzettend hard aan het duimen dat de show op 4 juli 2020 door kan gaan.En het wedstrijd seizoen door zal lopen in het na-seizoen. Via online dans-en sportlessen hoop ik dat alle leden toch nog lekker in beweging zullen blijven. Ik doe ontzettend mijn best om de achterstand zo klein mogelijk te houden. Volg mijn YouTube kanaal: Lisa Lotte dance and events en stay tuned!Er komen meer dans-en sportvideo's aan. STAY SAFE EVERYBODY ! Liefs,Lisa Lotte

Lees meer »

BOYS ONLY

Wij krijgen geregeld de vraag: hebben jullie ook een les voor jongens?Vanaf februari gaan we starten met een speciale HIPHOP for boys les. Tijdens deze les gaan we niet alleen dansen. We gaan ook werken aan kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en behendigheid. Verschillende urban dansstijlen komen aan bod zoals streetdance, hiphop en breakdance. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze veelzijdige les?Meld je dan vóór 21 januari aan via het inschrijfformulier op de website !

Lees meer »