ABOUT US


MEET THE TEAM

We stellen je uiteraard graag voor aan ons team ! 


LISA LOTTE DE GEUS

Eigenaresse | 30 jaar | Warmenhuizen 

Lisa Lotte gaat al sinds haar 3e dansend door het leven.  In 2015 is ze haar eigen bedrijf begonnen. ​
"Lisa Lotte dance and events" -Danslessen, sportlessen, workshops & kinderfeestjes-

​Het behalen van haar dromen & doelen vindt zij erg belangrijk en daarom werkt ze kei hard
om haar dansschool, die op verschillende locaties is gevestigd, uit te breiden. 
Je kunt bij ons dansen in Nieuw-Beijerland, 's-Gravendeel, Westmaas en Heinenoord.

"Als je ergens voor gaat heb je kans om te verliezen, als je er niet voor gaat heb je al verloren"
Met deze quote begon Lisa Lotte dit spannende avontuur.  Ze is ontzettend trots op wat zij de afgelopen jaren voor elkaar gekregen heeft. ​

Inmiddels is woont ze in Warmenhuizen en komt ze 2 keer per week naar de Hoeksche Waard om les te geven. Verder houdt ze de dansschool draaiende achter haar laptop in Noord-Holland. 


KIRSTEN VAN DER STEL

Dans docent | 32 jaar | Puttershoek 

Kirsten danst al zolang ze zich kan herinneren. Ze heeft door de jaren heen in verschillende dansstijlen les gehad & cursussen gevolgd. Daarnaast sport ze graag en is stil zitten niet voor har weg gelegd. Kirsten heeft de opleiding Leisure Management afgerond en heeft nu haar eigen bedrijf MMP events. 

Met veel plezier geeft ze bij ons kidsdance lessen. 
Ze vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen en heeft daarom de Allround Dance Instructor opleiding gevolgd bij de Aalo. 


Quinty van Selow 

Dans docent | 27 jaar | Eindhoven

Quinty van Selow danste in het tv programma Dance Dance Dance & Hollands got talent. Maar ook als achtergrond danseres voor Berry Lewis, OG3NE, Leona Filipo en Karin Bloemen. 

Na het afronden van de Urban Dansopleiding in Arnhem richt Quinty zich nu op een Hip hop en House carrière in zowel de artistieke als commerciële sector. 

Iedere week reist ze vanuit Eindhoven naar de Hoeksche Waard om bij ons dansles te geven. 
Wij zijn uiteraard mega blij met deze talentvolle danseres & lieve juf !


Nathelie POt

Sport Docent | 25 jaar | Hilversum

Nathelie heeft jaren met veel plezier in Dance Devotion gedanst en is nauw betrokken bij de dansschool. Deze topper weet van aanpakken en daarom alleen al zijn wij super blij met haar in ons team. In 2019 heeft ze haar diploma gehaald als Total Body Shape instructeur en geeft nu regelmatig met veel plezier bij ons Fit & Shape lessen. 

Naast het geven van sportlessen werkt Nathelie als freelance producer voor verschillende bedrijven binnen de entertainmentbranche en televisie. Ons blije ei zit nooit stil en staat dit jaar ook weer paraat om leuke sportlessen te verzorgen !


Noa Jabaaij

Dans docent | 21 jaar | Puttershoek

Noa danst al van jongs af aan. Ook heeft zij jaren in ons oudste wedstrijdteam gedanst. Naast dat ze bij ons danslessen geeft doet ze de Pabo en werkt ze als onderwijsassistent in Zuid-Beijerland. 

Haar passie voor dansen brengt ze graag over naar de kinderen. Daarom geeft ze met veel plezier onze kids les. Verder houdt ze van gezelligheid, feestjes en hard werken! Wij zijn blij met Noa in ons team, we kunnen altijd op haar rekenen!


Lynn Stok

Dans docent | 17 jaar | Numansdorp 

Als klein meisje kwam Lynn bij ons de danszaal binnenlopen en heeft vanaf minuut 1 dansen erg serieus genomen. Het is super tof om te zien hoe zij zich heeft ontwikkelt tot een hele goede danseres. De passie voor dans spat er vanaf en het moet wel heel gek lopen wilt Lynn een training missen. 

Het kon eigenlijk niet missen; Lynn kwam een aantal jaartjes geleden ons team versterken.
Begonnen als hulpjuf en heeft nu haar eigen groepen in Westmaas. 

Naast school heeft ze de opleiding AALO Kids Instructor afgerond. Lynn pakt alles met beide handen aan. Een lieve juf met ontzettend veel passie voor dans.  En dat al op zo'n jonge leeftijd, dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen!


Sita Pynacker

Hulpjuf | 22 jaar | 's-Gravendeel

Over passie voor dans gesproken. Dat heeft Sita zeker! Al jaren danst ze in ons oudste wedstrijdteam Dance Devotion. Als iemand fanatiek is dan is het Sita wel.

Alles pluist ze uit, tegen wie we moeten strijden, de behaalde punten, of er wel of niet een finale plek in zit, hoe we het beste ons haar & make-up kunnen doen. We love Sita. 

Naast haar eigen trainingen helpt ze tijdens de training van D-Upgrade. 
Wij zijn mega blij met Sita's hulp & betrokkenheid binnen de dansschool. 


Lianda de Vos

Danseres | 33 jaar | Spijkenisse

Vanaf dag 1 is ze niet te missen in ons team. Deze vrolijke, lieve en grappige danseres staat al heel wat jaartjes bij Lisa Lotte in de danslessen. We kunnen altijd op haar rekenen. 

Lianda maakt met liefde onze wedstrijdmixen en zorgt ze ervoor dat de tracklist voor de theatershow paraat staat. Achter de schermen doet ze nog meer en dat zijn we haar heel
dankbaar ! Met veel plezier en passie danst ze in Dance Devotion. 


Richelle den Hartog

Grafisch vormgever | 33 jaar | Oud-Beijerland

Van flyers tot logo's. Van de website tot theatershow posters. Richelle maakt het allemaal. 
Ze krijgt een kladje met wat het ongeveer moet worden, duikt achter haar laptop en maakt de mooiste dingen. Jaren lang heeft ze bij ons gedanst en zorgde ze voor heel veel lol tijdens de lessen. 

Inmiddels is zij mamma van Maeve Joël en moet ze het doen met kinderdansjes in de woonkamer. 
Maar betrokken is ze zeker. Onze lieve Chel is er altijd en zorgt er ieder jaar weer voor dat alles op rolletjes verloopt tijdens de Theatershow !


Sacha Luth

Dans docent | 18 jaar | Oud-Beijerland

In juli 2023 kwam deze stuiterbal auditie doen voor ons oudste wedstrijdteam. 
Dat zij al vanaf haar 4e dansend door het leven gaat viel op. En daarom hoefde we niet lang na te denken; die Sacha willen wij graag in ons team ! 

Sacha begon met ballet, modern en & Jazz maar is inmiddels ook helemaal thuis in de stijlen hip hop & commercial. Naast dansen studeert en werkt ze als onderwijsassistente. 

Toen ze aangaf dat ze heel graag dansles zou willen geven zijn we gaan zoeken naar een opleiding die ze kon volgen om les te kunnen geven. Inmiddels heeft ze deze afgerond en is het nu wachten op haar diploma ! Iedere week geeft Sacha met veel plezier 2 groepen in 's-Gravendeel les.
Ze vindt het tof om creatief bezig te zijn, haar passie voor dans door te geven aan de leerlingen en kids hard te zien werken voor iets wat ze leuk vinden. 

Wij zijn blij met dit blije, energieke stuiterballetje!