NIEUWS

SAVE THE DATE

Op vrijdag 5  / zaterdag 6 juli 2024 staan we weer in Theater de Stoep in Spijkenisse! Dit dansspektakel mag je echt niet missen dus SAVE THE DATE! Voor de theatershow zijn wij weer opzoek naar sponsoren ! Heb jij een bedrijf of ken je iemand met een bedrijf... of heb je geen bedrijf maar wil je ons alsnog steunen? Check dan snel onze sponsor pakketten !Gemakkelijk en snel aanmelden ? Scan de QR code en neem contact met ons op !

Lees meer »

HOOFDROL THEATERSHOW

Zie jij jezelf al schitteren op het podium in Theater de Stoep?  Wil jij die hoofdrol? Naast dansen, ook acteren in de show? Twijfel dan niet en meld je aan voor de auditie !

Lees meer »

AUDITIES

Schrijf je in voor de audities en wie weet dans jij volgend seizoen in 1 van onze wedstrijdteams!

Lees meer »

Zomerstop

ZOMERSTOPWe gaan er even tussenuit. Vanaf maandag 22 augustus starten we weer met het nieuwe seizoen ! Wij wensen iedereen een hele fijne zomer !Liefs, Team Lisa Lotte Dance and Events

Lees meer »

Audities wedstrijdteams

Wil jij op een HOGER niveau dansen, MEEDOEN aan wedstrijden en MEER trainen? Meld je dan aan voor de audities op maandag 12 juli 2021. Meer informatie en het inschrijfformulier vindt je hier.

Lees meer »

Live lessen !

De kerstvakantie is voorbij!Helaas kunnen we nog niet beginnen met de Dans-en Sportlessen in de zaal.. Maar vanaf morgen starten de online lessen via het Instagram kanaal van Dance Devotion!Follow dance_devotion en check het lesrooster op hun account. Stay tuned en doe lekker mee !  Alle live lessen duren ongeveer 40 minuten.Have fun !LiefsTeam Lisa Lotte Dance and Events

Lees meer »

Live lesrooster

Helaas kunnen wij t/m 19 januari geen danslessen verzorgen vanwege de tweede lockdown. Daarom gaan we na de kerstvakantie over op livelessen.Hieronder staan van beide weken het lesrooster!Week 1 di 5 t/m vr 8 januariWeek 2 di 12 t/m vr 15 januari Wij hopen dat we vanaf 19 januari weer in de zalen mogen dansen. Mocht dit niet zo zijn plakken we er weer een nieuwe live lesrooster achter aan. 

Lees meer »